De beste manier om interactief te worden

Met Stoxos voegt u snel en probleemloos communicatie toe aan uw website.

U kunt eenvoudig vragenlijsten opstellen die ook echt reageren op de antwoorden die de invullers geven.

Een internet-enquete kunt u afnemen via email, twitter, uw website, wat u maar kunt bedenken. Bijvoorbeeld voor uw marktonderzoek, medewerkerstevredenheid-metingen, organisatie-ontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek, organisatie van evenementen, evaluatie van activiteiten en nog veel meer.

U kunt de ingevulde reacties ook uitgebreider benutten. Met een formulier kunt u elke ingevulde vragenlijst direct laten mailen. En met een assessment kunt u eenvoudig online testen afnemen.

 

Eenvoudig te gebruiken

De vragenlijsten van stoxos zijn gemakkelijk te gebruiken. Via de gebruikersvriendelijke vrageneditor stelt u uw vragenlijst snel zelf op. En daarna kunt u de link naar uw enquête met uw eigen email versturen. Klaar. Zo eenvoudig is het.

Natuurlijk kunt u de vragenlijst zo uitgebreid en ingewikkeld maken als u zelf wilt. Vragen overslaan, vragenblokken herhalen, vragen laten afhangen van eerdere antwoorden, het is allemaal mogelijk. Ook de rapportage is zeer uitgebreid: online uitsplitsbaar, maar ook downloadbaar voor eigen analyse in bijvoorbeeld SAS, R, Excel of SPSS.

Zo kunt u snel de informatie die nodig heeft achterhalen. Uw enquête is in een uurtje klaar, de antwoorden zijn snel binnen en de rapportage staat al klaar op onze website. Zo makkelijk was goede informatie krijgen nog nooit.

 

Formulieren en Assessments

Met Stoxos-vragenlijsten kunt u meer doen dan alleen enquêtes afnemen.

U kunt ingevulde vragenlijsten direct toe laten mailen. Daarbij kunt u de emailontvanger laten afhangen van de gegeven antwoorden. Zo kunt u verzoeken om informatie naar de afdeling verkoop laten mailen, terwijl u klachten direct doorstuurt naar de afdeling klantenservice. Een formulier geeft u deze mogelijkheden.

U kunt ook directe terugkoppeling geven aan de invuller. Met een assessment kunt u eenvoudig online testen afnemen waarbij u afhankelijk van de gegeven antwoorden zelf ingestelde teksten kunt tonen. Een online versie van bijv. een psychologisch onderzoek of een risk assessment is hiermee snel en eenvoudig te maken.

 

Stoxos

Stoxos is onderdeel van It Figures. It Figures heeft sinds 2003 meer dan 7.000 internet-enquêtes verzorgd. Met jarenlange ervaring en een historie van tevreden klanten is It Figures een bewezen betrouwbare partner voor uw onderzoek.

Stoxos biedt u gebruikersvriendelijke tools, goede service en eerlijke prijzen. U kunt er van op aan dat uw enquêtes en formulieren makkelijk te maken zijn, goed werken en binnen budget blijven.

 

Zo werkt het

Maak een account

Bekijk het openen van een account
Bekijk hoe uw account werkt

Maak een nieuwe enquête

Bekijk het maken van een eenvoudige enquête
Bekijk hoe de enquete er uitziet met de test-functie
Bekijk het instellen van een andere vervolgvraag
Bekijk hoe vervolgvragen werken
Bekijk hoe u snel meerdere antwoorden maakt

Stel de opmaak van uw enquete en geavanceerde opties in

Bekijk het maken van matrixvragen en vraagselecties
Bekijk hoe matrixvragen en vraagselecties werken
Bekijk het maken van een loop
Bekijk hoe een loop er in de enquête uitziet
Bekijk het instellen van de opmaak van uw enquête
Bekijk hoe de opmaak er uit ziet

Publiceer de enquete

Bekijk het verspreiden van uw enquête
Zo eenvoudig Twittert u uw enquête
Zo vullen geënquêteerden uw enquête in

Rapporteer de resultaten

Bekijk uw rapportage online
Download de rapportage naar Word
Download de resultaten per respondent naar Excel
Download de resultaten per respondent naar SPSS

Meer weten?

Hier wordt uitgelegd wat er allemaal kan met een online enquête.

Of probeer het gewoon zelf met een gratis enquête. Klik hier om direct te beginnen.